maandag 31 augustus 2015

De Nacht van de Napolitaanse Pizza bij BIRD in Rotterdam


Pizza, pizza en nog eens pizza. Maar wel de Napolitaanse variant! Havenstad Napels heeft namelijk een behoorlijke reputatie opgebouwd als het gaat om deze Italiaanse traditie. Een traditie die BIRD tijdens De nacht van de Napolitaanse Pizza uitgebreid viert.

Onlangs verscheen de Nederlandse vertaling van het boek Bloem water gist zout passie bij uitgeverij Italiëplein. Voor BIRD de aanleiding om een eerbetoon te brengen aan de Napolitaanse pizza. En natuurlijk doen we dat in stijl met de Napolitaanse pizzaiolo Giovanni Improta van de befaamde Pizzeria al 22. Speciaal voor deze gelegenheid komt hij over uit Italië om de houtoven in BIRD op te stoken en de perfecte Napolitaanse pizza te serveren.

Het Italiaanse muziekduo Duo Colore, bestaande uit Piero Bianculli en Simone Cesarini, maakt het feest compleet! Dus neem plaats aan onze lange tafels voor een nacht vol goede wijn, muziek, Italiaanse hapjes en natuurlijk pizza.*

*Tickets zijn incl. pizza, hapjes, live-muziek & afterparty (€ 30,-/€ 35,-) of incl. pizza, hapjes, live-muziek, afterparty & Bloem water gist zout passie (€60,-)

A presto!


BIRD
Raampoortstraat 26, 3032 AH Rotterdam